Dyreforsøg
Personlige Oplysninger
Ofte stillede spørgsmål og svar
Handelsbetingelser
Kontaktoplysninger
Programmer og serviceydelser
Onlineordrer
Jobmuligheder
Produktoplysninger
Oplysninger om kopivarer
Min Profil
Sikkerhed
Fortrydelses- og bytteret
Vilkår & Betingelser
Forsendelsesoplysninger
Onlineshopping
5 gode grunde til at shoppe

Dyreforsøg
M·A·Cs mål er en dyrevenlig verden
Som dig, er vi også meget kede af det faktum, at dyreforsøg stadig eksisterer. For 20 år siden var M·A·C en af de første skønhedsvirksomheder, der brugte alternativer til dyreforsøg. Vi tester ikke selv på dyr, men grundet af kravene i lokale lovgivninger, kan vores produkter eller ingredienser være testet på dyr i lande som fx Kina. M·A·C har tidligere beskæftiget sig med udfordrende problemstillinger, og vi er forpligtet til at arbejde på, at kravene om dyreforsøg afskaffes. Vi tror på, at vi kan være med til at ændre lovgivningen ved at yde støtte til forskere, så de kan opdatere deres metoder samt ved at fremme accepten af alternative testmetoder. Vi er stolte over vores samarbejde med IIVS (Institute for In Vitro Sciences), og vores fælles mål er at sikre, at alternative test bliver den globale standard. M·A·Cs mål er en dyrevenlig verden.
Ofte stillede spørgsmål
Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi oftest modtager. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, så KLIK HER for at kontakte os. Vi vil herefter vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ønsker at holde dialogen i gang.
Hvis dyreforsøg er påkrævet ved lov, og I holder så meget af dyr,
hvorfor trækker I jer ikke ud af de lande, der kræver dyreforsøg?
M∙A∙C er en omfattende varemærke, og vi er forpligtet til at sælge vores produkter til fans i hele verden. Vi tror på, at vi kan ændre systemet indefra.
Hvordan tester M·A·C produktsikkerheden og -effekten?
Vi bruger frivillige forsøgspersoner og vi foretager eller bestiller in vitro-test.
Ejer M·A·C dyreforsøgsfaciliteter noget sted i verden?
Nej, vi ejer ikke nogen form for dyreforsøgsfaciliteter noget sted i verden.
Hvad er Institute for In Vitro Sciences?
Institute for In Vitro Sciences (IIVS) udvikler og implementerer programmer i lande, hvor in vitro-test ikke er godkendt, med henblik på at uddanne forskere i den videnskabeligt validerede sikkerhedsstatistik ved disse metoder. Vi er stolte over at annoncere et nyt samarbejde med Institute for In Vitro Sciences (IIVS), hvis mål er at sikre, at alternative test bliver den globale standard. Ved at finansiere IIVS’s International Outreach Program (IOP) er vi med til at gøre en forskel. IOP tilbyder en bred vifte af support, herunder teknisk hjælp i form af foredrag, workshops og praktiske træningssessioner, til lande, der foretager dyreforsøg, med henblik på at bestemme produkt- eller ingredienssikkerheden.
Hvad betyder "påkrævet ved lov"?
Nogle videnskabelige eller regulerende myndigheder kan foretage eller kræve brug af dyreforsøg ifm. kosmetiske produkter eller ingredienser, for at demonstrere produktsikkerheden. Dette er tilfældet i Kina, hvor regeringen betragter dyreforsøg som den bedste måde at garantere forbrugersikkerheden. Før vi fx må importere nogen af vores produkter i Kina, kræver den kinesiske regering, at alle kosmetikimportører skal betale for dyreforsøg, der foretages af et statsbemyndiget laboratorium i Kina.