Dyreforsøg
Personlige Oplysninger
Ofte stillede spørgsmål og svar
Handelsbetingelser
Kontaktoplysninger
Programmer og serviceydelser
Onlineordrer
Jobmuligheder
Produktoplysninger
Oplysninger om kopivarer
Min Profil
Sikkerhed
Fortrydelses- og bytteret
Vilkår & Betingelser
Forsendelsesoplysninger
Onlineshopping
5 gode grunde til at shoppe

M·A·C'S HOLDNING TIL DYREFORSØG
M·A·C'S MÅL ER EN DYREVENLIG VERDEN
M·A·C laver ikke dyreforsøg. Vi har ingen dyreforsøgsfaciliteter, og vi beder aldrig andre om at lave dyreforsøg for os. Nogle lande laver dyreforsøg for at dokumentere sikkerheden, inden vi kan få lov til at sælge vores produkter, men M·A·C har aldrig lavet dyreforsøg, og vi fører stadig an i kampen mod dyreforsøg verden over. Vi er stolte over at samarbejde med IIVS (Institute for In Vitro Sciences), og vores mission er sammen at udbrede brugen og accepten af forsøgsmetoder, der ikke involverer dyreforsøg.
Ofte stillede spørgsmål
Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi oftest modtager. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, skal du KLIKKE HER for at kontakte os. Vi vil herefter vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ønsker at holde dialogen i gang.
Hvilke lande kræver dyreforsøg?
Kina laver dyreforsøg for at kunne vurdere sikkerheden af kosmetikprodukter. Vi elsker vores fans og ønsker at være der for dem, uanset hvor de kommer fra.
Hvordan tester M·A·C produktsikkerheden og -effekten?
Vi bruger frivillige forsøgspersoner, og vi foretager eller bestiller in vitro-test.
Ejer M·A·C dyreforsøgsfaciliteter noget sted i verden?
Nej, vi ejer ikke nogen form for dyreforsøgsfaciliteter noget sted i verden.
Hvad er Institute for In Vitro Sciences?
Institute for In Vitro Sciences (IIVS) udvikler og implementerer programmer i lande, hvor in vitro-test ikke er godkendt, for at uddanne forskere i den videnskabeligt dokumenterede sikkerhedsstatistik, der findes for disse metoder. Vi er stolte over at annoncere et nyt samarbejde med Institute for In Vitro Sciences (IIVS) med det formål at sikre, at alternative test bliver den globale standard. Ved at finansiere IIVS’s International Outreach Program (IOP) er vi med til at gøre en forskel. IOP tilbyder en bred vifte af support, herunder teknisk hjælp i form af foredrag, workshops og praktiske træningssessioner, til lande, der laver dyreforsøg, med henblik på at vurdere produkt- eller ingredienssikkerheden.