Dyreforsøg
Personlige Oplysninger
Ofte stillede spørgsmål og svar
Handelsbetingelser
Kontaktoplysninger
Programmer og serviceydelser
Onlineordrer
Jobmuligheder
Produktoplysninger
Oplysninger om kopivarer
Min Profil
Sikkerhed
Fortrydelses- og bytteret
Vilkår & Betingelser
Forsendelsesoplysninger
Onlineshopping
5 gode grunde til at shoppe

Ansættelse
OM MAC
Estée Lauder Companies fik aktiemajoriteten i M·A·C i 1994 og fik fuldt ejerskab i 1998. M·A·C sælges i mere end 79 lande og områder. Mærkets popularitet er steget voldsomt på grund af den gode omtale fra makeupartister, modeller, fotografer og journalister verden over. M·A·C er til alle aldre, hudfarver og køn. M·A·C er kendt som det mærke, der både leverer makeup til professionelle makeupartister og kunder i almindelighed. Sortimentet er bredt og byder på både makeup, vipper, makeupredskaber, hudpleje, foundation og accessories.
 
Hos M·A·C er der mange forskellige typer jobmuligheder, lige fra et job inden for ledelse eller administration til at være M·A·C-makeupartist i en af vores forretninger. Du kan læse mere om alle disse jobmuligheder nedenfor.
Vi tror på lige muligheder for alle.
PROFFESSIONELLER MAKE-UP ARTIST - COUNTER
Jeg vil gerne være makeupartist hos M·A·C! Hvordan gør jeg?
 
Mange tak for din interesse for M·A·C. Vi er altid på udkig efter nye talentfulde og kreative medarbejdere.
 
Søger du job som makeupartist hos en M·A·C-forhandler eller counter, skal du udfylde ansøgningsformularen her.

 
Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger.
 
Du kan også vælge at kontakte den butiksansvarlige direkte. Du kan finde adresser og telefonnumre på de counters og forretninger, der er i Danmark her: Find butik.
FIELD POSITION
Jeg vil gerne søge et administrativt job hos M·A·C. Er det muligt?
 
Mange tak for din interesse for M·A·C. Vi er altid på udkig efter nye talentfulde og kreative medarbejdere. Hvis du vil søge et administrativt job, skal du udfylde ansøgningsformularen her
Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger.
 
Dine oplysninger vil blive gennemgået af vores HR-afdeling. Vi vil kontakte dig, hvis der er en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer. Vi ønsker dig al mulig succes i din karriere, og vi håber, at du fortsat vil kigge ind til os på M·A·C Cosmetics Online.
CORPORATE OFFICE POSITION
Jeg vil gerne søge et lederjob hos M·A·C. Er det muligt?

Mange tak for din interesse for M·A·C. Vi er altid på udkig efter nye talentfulde og kreative medarbejdere. Du kan sende din uopfordrede ansøgning ved at udfylde ansøgningsformularen her.

Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger.
MODEL
Jeg vil gerne søge job som model hos M·A·C. Er det muligt?

Mange tak for din interesse for M·A·C. Vi benytter sjældent modeller og ansætter derfor ikke modeller. Vi bruger ikke så mange modeller, fordi vi ikke reklamerer så meget. Vi laver kun få trykte reklamer, og til dem bruger vi bureauer, og vores instore-events koordineres af vores lokale detailforhandlere.

Held og lykke med din jobsøgning!