Dyreforsøg
Personlige Oplysninger
Ofte stillede spørgsmål og svar
Handelsbetingelser
Kontaktoplysninger
Programmer og serviceydelser
Onlineordrer
Jobmuligheder
Produktoplysninger
Oplysninger om kopivarer
Min Profil
Sikkerhed
Fortrydelses- og bytteret
Vilkår & Betingelser
Forsendelsesoplysninger
Onlineshopping
5 gode grunde til at shoppe

Fortrydelsesret
M·A·Cs mål er at tilbyde vores kunder de allerbedste kosmetiske produkter. Skulle et produkt mod forventning ikke leve op til dine forventninger, er du velkommen til at returnere produktet. Herefter refunderer vi naturligvis helebeløbet til dig.

Du skal udfylde retursedlen på bagsiden af fakturaen, som er vedlagt denoprindelige ordre og sende den sammen med returvaren.

M·A·C refunderer ikke portoudgifterne .

Har du købt en vare hos en M·A·C-forhandler skal du være opmærksom på, at forhandleren kan have sine egne retningslinjer. Det er kun muligt atbytte eller returnere produkter, der er købt på M·A·C Cosmetics Online.

For din egen sikkerhed og for at sikre en hurtig levering, anbefaler vi, at dusender returpakken som pakke, så det er muligt at spore den med etpakkenummer. Husk at gemme pakkenummeret. Returmærket, der sidder påfakturaen, skal sættes på returpakken.

Såfremt du ikke besidder et returmærke:
M·A·C Cosmetics Online Returafdeling
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand


Hvis du modtager en beskadiget vare, skal du omgående kontakte M·A·Cskundeservice på Kundeservice-dk@maccosmetics.com
Fortrydelsesret
Du har mulighed for at fortryde dit køb, og fortrydelsesfristen er 14 dage fra modtagelsen af varen.

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af fortrydelsesretten, hvis du bryder plomberingen af vores kosmetik- og hudplejeprodukter eller tager varen i brug, selvom det er åbenbart for dig, at det vil forringe varens salgsværdi.

Hvis du vil fortryde dit køb, skal varen i øvrigt være ubeskadiget, ligesom den skal returneres i væsentligt samme stand som på leveringstidspunktet.

14 dages fristen starter tidligst dagen efter den dag, hvor du modtog varen, såfremt du også allerede på samme tidspunkt modtog denne vejledning om fortrydelsesretten på skrift. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget oplysninger om fortrydelsesretten på skrift, f.eks. pr. email eller på papir. Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har modtaget varen, selvom du ikke har modtaget oplysningerne om fortrydelsesretten, jf. ovenfor.

Hvis du, f.eks. modtager varen den 1. og også har modtaget oplysninger om fortrydelsesretten, har du frist til at fortryde købsaftalen til og med den 15. Hvis du først har modtaget oplysningerne senere, f.eks. den 3., har du frist til og med den 17. Hvis 14-dagesfristen udløber en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den efterfølgende hverdag.

Hvordan fortryder du

Du anvender fortrydelsesretten ved at sende varen tilbage til os, inden 14-dages fristen udløber. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til PostDanmark eller en anden virksomhed, som skal varetage tilbagesendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til, f.eks., PostDanmark med henblik på forsendelse.

Med mindre andet er aftalt, betaler du selv fragtomkostningerne til returneringen, når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet. Hvis vi efter aftale med dig har leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare ikke kunne leveres som helhed, påhviler omkostninger ved tilbagesendelsen af varen dog os.

Når vi har modtaget varen retur og har kontrolleret, at det returnerede lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig, inklusive udgifterne til vores fremsendelse til dig, via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 14 dage.

Mener vi, at betingelserne for, at du kan udnytte fortrydelsesretten, ikke er opfyldt, kontakter vi dig pr. email med en begrundelse herfor.