Dyreforsøg
Personlige Oplysninger
Ofte stillede spørgsmål og svar
Handelsbetingelser
Kontaktoplysninger
Programmer og serviceydelser
Onlineordrer
Jobmuligheder
Produktoplysninger
Oplysninger om kopivarer
Min Profil
Sikkerhed
Fortrydelses- og bytteret
Vilkår & Betingelser
Forsendelsesoplysninger
Onlineshopping
5 gode grunde til at shoppe

Programmer og Serviceydelser
Hvad er M·A·C PRO og hvilke fordele er der ved programmet?
M·A·C Cosmetics' mål er at opfylde kravene fra selv de mest professionelle makeupartister. M·A·C PRO er et betalt medlemsskab for makeupartister og øvrige kreative talenter, der arbejder med makeup.

For yderligere oplysninger om programmet og medlemsfordele, gå til M·A·C PRO eller spørg hos en M·A·C forhandler. M·A·C Pro kortet sælges ikke online og kan ikke bruges online.
For at blive medlem og få glæde af fordelene ved medlemskabet skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse. I forbindelse med ansøgningen vil du blive bedt om at give oplysninger, der bekræfter, at du er "professionel" og berettiget til at deltage i dette unikke program. Hvis du ønsker at afgive en ordre eller forny dit medlemskab online, skal du også oplyse dine kreditkortoplysninger (kreditkortnummer og udløbsdato) samt leverings-og faktureringsadresse. Vi bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med følgende fortrolighedspolitik.
Få lagt en fuld makeup
Jeg vil gerne have lagt en makeup af en M·A·C makeupartist. Er det muligt? Ja, på M·A·C-countere kan du få lagt en fuld makeup af en af en af voresprofessionelle makeupartister. Beløbet du betaler for at få lagt makeup'enrefunderes i varer.

Vi anbefaler, at du kontakter din nærmeste M·A·C forhandler for at bestilletid og bekræfte prisen. Find nærmeste forhandler.