Du finder M·A·C-butikker over hele verden - Se hvor du finder dem i Danmark.

M·A·Cs professionelle makeupartister tilbyder både produktdemonstrationer, påføringsteknikker og undervisning efter aftale. M·A·Cs dygtige makeupartister gennemgår en omfattende certificeringsproces. De skræddersyr hver makeover med farver og detaljer, der matcher din stil og personlighed.

FOCUS FEATURE

M·A·Cs Makeupartister viser og lærer dig på 10-15 minutter.


Øjne

Lær kunsten at lægge en klassisk, neutral, smokey eller trendy øjenmakeup.

Øjenbryn

Lær kunsten at få perfekt definerede og naturlige øjenbryn.

Contouring

Med udgangspunkt i dit naturlige look giver M·A·Cs makeupartister dig tips, og lærer dig påføringsteknikker til at definere og fremhæve dine ansigtstræk.

Læber

Lær kunsten at skabe klassiske, neutrale eller dramatiske læber.

Påsætning af kunstige vipper

Dine nye M·A·C-vipper – perfekt tilpasset til dine øjne og påsat. (Påsættes uden ekstra betaling ved køb af M·A·C-vipper – dog afhængig af ledige makeupartister.)

LÆR NYE TEKNIKKER

Gå på opdagelse i M·A·Cs produkter og teknikker og få tips til, hvordan du kan fremhæve din naturlige skønhed på blot 20-25 minutter. Tag kontakt til en M·A·C Makeupartist.


Skræddersy dit look

Med udgangspunkt i din eksisterende makeup får du tips og teknikker til at fremhæve dine træk med farver, der matcher din naturlige hudtone.

Gå efter glamour

Få eksperttips og teknikker til at fremhæve din naturlige skønhed med de seneste makeuptrends.

FOCUS FEATURE-LEKTION PÅ 30 MINUTTER – 350 KR

Lær at definere dine ansigtstræk på 30 minutter med en trin-for-trin vejledning af en M·A·C makeupartist. Vælg et af følgende fokusområder: Øjne, øjenbryn, contouring og læber.

EKPRES MAKEUP-PÅFØRING PÅ 30 MINUTTER – 350 KR

En hurtig makeover til dig, der er på farten og blot ønsker en quick makeup med fokus på et område skabt af en M·A·C makeupartist. Varighed: 30 minutter.

FULD MAKEUP-PÅFØRING PÅ 60 MINUTTER – 550 KR

En komplet makeover fra læber til vipper lagt af en M·A·C makeupartist. Varighed 60 minutter. Du får en detaljeret produktbeskrivelse, så du kan genskabe looket derhjemme. Brug M·A·Cs look som inspiration til at skabe lige præcis det look, du ønsker.

FULD MAKEUP-PÅFØRING PÅ 90 MINUTTER – 800 KR

Få en komplet makeover med masser af tips, påføringsteknikker og en trin-for-trin vejledning af en M∙A∙C makeupartist. Varighed: 90 minutter. Du får en detaljeret produktbeskrivelse med hjem, så du kan gøre kunsten efter derhjemme. Brug M·A·Cs look som inspiration til at skabe lige præcis det look, du ønsker.

BRYLLUPSMAKEUP – 800 KR

Få lagt din makeup til dit bryllup eller en anden særlig anledning af en af M·A·Cs makeupartister, så dit look bliver fuldendt. Varighed 90 minutter. (Det anbefales at lave en forudgående aftale).

M·A·C TEKNIKKER – 250 KR

En workshop, der bliver ledet af en M·A·C makeupartist, med noget for alle. Den perfekte måde at lære fra vores makeupartisters fantastiske kundskaber. Kontakt en M·A·C makeupartist, hvis du er interesseret i at høre mere.