Dyreforsøg
Personlige Oplysninger
Ofte stillede spørgsmål og svar
Handelsbetingelser
Kontaktoplysninger
Programmer og serviceydelser
Onlineordrer
Jobmuligheder
Produktoplysninger
Oplysninger om kopivarer
Min Profil
Sikkerhed
Fortrydelses- og bytteret
Vilkår & Betingelser
Forsendelsesoplysninger
Onlineshopping
5 gode grunde til at shoppe

Benyt denne formular til at kontakte os. Grundet mængden af indgående e-mail, kan der forekomme et par dages svartid. Kontrollér, at din e-mail-adresser er korrekt, så vi kan besvare din henvendelse snarest muligt. Vi sætter pris på dine spørgsmål, forslag og kommentarer, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine forslag.

Issue or Question

Felter markeret med en stjerne er obligatoriske.* Udfyldning Kræves

Kommentare
 
Ja, jeg er registreret M·A·C bruger.
 
Nej, jeg er ikke registreret M·A·C bruger
Ovenstående oplysninger er nødvendige for at behandle din anmodning (med mindre andet er angivet) og besvare dine henvendelser. Oplysningerne registreres og videresendes til Estée Lauder Cosmetics A/S-afdeling, der er ansvarlig for håndtering af brugerhenvendelser. I overensstemmelse med gældende lovgivning har du ret til at se, ændre eller slette dine personlige oplysninger samt til at komme med indsigelser mod behandling af dine personlige oplysninger. Hvis du ønsker at udøve disse rettigheder, bedes du kontakte os på Kundeservice-dk@maccosmetics.com. For yderligere oplysninger om Estée Lauder Cosmetics A/S retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger og dine rettigheder henviser vi til vores fortrolighedspolitik.

BEMÆRK: Din internetudbyder (ISP) eller e-mail-klient kan bruge filtre til at blokere for e-mail, hvilket kan påvirke modtagelsen af e-mail fra maccosmetics.dk. Hvis dette er tilfældet, se funktionen Hjælp i dit e-mail-program eller kontakt din internetudbyder direkte for oplysninger om at slække eller fjerne de indstillinger, der filtrerer eller blokerer for e-mail. Dette vil sikre, at korrespondance fra maccosmetics.dk vil blive accepteret. For yderligere oplysninger se afsnittet om Ofte stillede spørgsmål og svar nedenfor. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte M·A·C på tlf.: Kundeservice-dk@maccosmetics.com.